Biljart accessoires in overvloed

Biljart accessoires nodig? Die vindt u bij K Sport Supply: afdekzeilen, schoonmaakmiddelen voor ballen en biljartlakens, balschalen, biljartspelletjes, biljartlakens en -timers, borstels, hulpkeuen, keurekken, krijt, markeerhulpen, scoreborden ...

Kijk snel in onze catalogus, en vind de accessoires die u nodig hebt.

Beentje plastic - plakpomerans
Beentje plastic - schroefpomerans
Beentje buffalo - plakpomerans
Beentje brass - schroefpomerans
Beentje brass - plakpomerans
Cue slicker
Beentje brass - plakpomerans
Ball marker
Pomerans meter
X-rite
Lederen krijthouder
Rubberen krijthouder
Uitdraaibare krijthouder
Magnetische krijthouder
Pomerans slijper
Pomerans domer
Cue tip shaper
Riley cue plus tip file
Cue tip topper
Rode cue clamp

Biljart ballen: van ivoor naar kunststof

Biljart ballen werden vroeger van ivoor gemaakt. Gelukkig voor de olifanten gebruikt men nu kunststof voor biljart ballen. Door de jaren heen experimenteerde men met verschillende kunststoffen en materialen voor biljart ballen. Criteria voor een goede kunststof voor biljart ballen? Sterk, hittebestendig, plastisch en lange levensduur.

 

Biljart ballen worden vierkant

Biljart ballen worden na een tijdje vierkant. Althans zo luidt het in het biljartjargon. Want elke keer als de ballen tegen elkaar aankomen, komt er een plat vlakje op de bal. Daardoor worden biljart ballen na een tijdje hoekig en kleiner. Na elke aanraking met een andere bal worden de biljart ballen een beetje samengeperst.

 

Pool ballen: 15 + 1

Er bestaan verschillende ballen voor diverse spelen. Zo bestaan pool ballen uit 15 genummerde poolballen en één witte speelbal. De pool ballen van 1 tot en met 8 hebben een volle kleur. De pool ballen van 9 tot en met 15 zijn in het midden gekleurd. De buitenkant is wit. De witte pool ballen kunnen verschillende maat van de rest van het set hebben.

 

Advies nodig? Vraag een woordje uitleg aan K Sport Supply.